Telefon: 0728.855.055

Tel/Wapp + 40 728.855.055

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Telefon: 0728.855.055

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Categorie: PANOURI SOLARE PLANE

PANOURI SOLARE PLANE

PANOURI SOLARE PLANE

Panourile solare plane sunt un tip de panouri solare utilizate pentru a capta energia solară și a o transforma în căldură utilizabilă pentru a furniza apă caldă menajeră sau a încălzi clădiri. Acestea constau într-un colector solar plat, de obicei montat pe acoperișul unei clădiri, care este proiectat să absoarbă radiația solară și să o transforme în căldură.

Colectorul solar plat este format dintr-o placă absorbantă neagră, care este montată într-o cutie metalică acoperită cu un material izolator. Pe partea de sus a plăcii absorbante se află o sticlă sau un material transparent similar, care permite trecerea radiației solare și ajută la menținerea căldurii în interiorul cutiei. Pe partea de jos a colectorului se află un sistem de conducte, prin care apa sau un alt fluid de încălzire circulă pentru a prelua căldura din colector și a o transporta într-un recipient de stocare.

Avantajele panourilor solare plate sunt faptul că acestea sunt relativ ieftine, ușor de instalat și necesită puține intervenții de întreținere. De asemenea, ele pot fi utilizate în mod eficient în condiții de temperaturi scăzute sau în zone cu cerul acoperit, deoarece absorb radiația solară într-un unghi mai larg decât alte tipuri de colectoare solare.

Afișez toate cele 2 rezultate

 • Pachetul contine: PANOU SOLAR PK SL/NL 2,15 SUNSYSTEM BOILER 2 SERPENTINE PARALELE MB NL2 120 PRL SUNSYTEM GRUP POMPARE SOLAR UN CIRCUIT BARBERI CU POMPA IMP PUMPS 15-60/130 REGULATOR SOLAR SR 81 VAS EXPANSIUNE SONTEC 12V – PW – 10 bar VAS EXPANSIUNE SOLAR SONTEC 12V – S – 10 bar AERISITOR SOLAR 1/2″ M …

  Pachet solar panou planRead More

  Adaugă în coș
 • PK SELECT FP - PANOU SOLAR PLAN
  • absorber marit
  • Stratul selectiv de înaltă tehnologie a oferă o eficiență ridicată și durabilitate.
  • Tehnologia de sudare cu ultrasunete oferă o sudare solidă, rezistentă la deformări mecanice şi termice.
  • cadru din aluminiu rezistent la condițiile meteo, cu posibilitate de montare în diferite poziţii.
  • Sticlă solară de siguranță: Structură prismatică. Conținut scăzut de fier (FeO ≤0.02 %). Călită termic. Foarte rezistent la vânt, zăpadă si grindină.
  • Garnitură siliconică rezistentă la raze UV.
  • Certificat: EN 12975:2006-06; CEN – Keymark OEM 9949/2/2 DQS HELLAS.

   

   

  Selectează opțiunile

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop