Cum comand ?
Pentru efectuarea unei comenzi poti trimite comanda pe email pe adresa office@xmasoft.ro, prin fax la Fax: +40 031.816.55.34, telefonica la numarul: 0728855055 sau poti adauga produsele in cos. Dupa completarea listei de cumparaturi mergi pe pagina „COS” si completeaza campurile cerute. Vei fi anuntat prin email pentru confirmarea contului creat.
Garantia produselor.
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
Cat costa livrarea?
  • GRATIS pentru BUCURESTI si ILFOV pentru comenzi mai mari de 5000 RON
  • Cu plata curierului in afara Bucurestiului
  • Cu una din masinile noastre de transport marfa gartuit sau contra cost in functie de localitate.

Cum platesc?

XMASOFT va pune la dispozitie mai multe optiuni de efectuare a platii. Puteti plati:

  • prin transfer bancar (op) – avantajul acestui mod de plata e siguranta tranzactiei si a pretului afisat, plus scutirea de plata a rambursului catre curier. In momentul in care dvs. efectuati plata prin banca, tranzactia este „batuta in cuie”, nici o modificare de pret nemaifiind posibila.
  • la livrare – avantajele acestui mod de plata sunt evidente. Platiti in clipa in care produsul a ajuns in mana dvs., dar veti plati in plus costurile rambursului (aproximativ 10 lei + tva)
  • la sediul nostru cash

IMPORTANT: IN CAZUL PRODUSELOR CU VALORI DE PESTE 3000 RON, ESTE POSIBIL SA VA CEREM UN AVANS DE MAXIM 15% DIN VALOAREA PRODUSULUI. AVANSUL POATE FI PLATIT PRIN BANCA, LA SEDIUL NOSTRU SAU ON-LINE.

Magazinul online www.xmasoft.ro este proprietatea SC XMASOFT CONSULTING SRL SRL cu sediul socual in strada Oltenitei nr 77, Bl.G6 AP.64  Bucuresti, avand codul unic de inregistrare RO22591188 .
1. Limitarea raspunderii SC XMASOFT CONSULTING SRL
1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea XMASOFT CONSULTING SRL. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Continutul site-ului www.xmasoft.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea XMASOFT CONSULTING SRL si a furnizorilor sai.
Folosirea fara acordul scris al XMASOFT CONSULTING SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
XMASOFT CONSULTING SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia.
Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.
Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.
Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil.
XMASOFT CONSULTING SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.
Din acest motiv compania XMASOFT CONSULTING SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta.
Clientul va primi inapoi banii incasati de XMASOFT CONSULTING SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.
XMASOFT CONSULTING SRL. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
XMASOFT CONSULTING SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza.
Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.xmasoft.ro.
De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site.
De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
XMASOFT CONSULTING SRL livreaza produsele in toata tara. XMASOFT CONSULTING SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului.
XMASOFT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de XMASOFT CONSULTING SRL
Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. XMASOFT CONSULTING SRL isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.
Dovada platii trebuie transmisa catre XMASOFT CONSULTING SRL pe e-mail la adresa office@xmasoft.ro
Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii.
Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare.
Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii.
XMASOFT CONSULTING SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@xmasoft.ro
Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.xmasoft.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.
Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.
XMASOFT CONSULTING SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor, toata responsabilitatea acestor defectiuni si a reparari lor revine importatorului sau unitatilor service autorizate.
Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.xmasoft.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.
1.2. XMASOFT CONSULTING SRL nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).
2. Drepturi de autor(Copyright)
XMASOFT CONSULTING SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.xmasoft.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site.
Astfel orice tentativa de copiere a continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.
3. Garantiile produselor
3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.xmasoft.ro beneficiaza de garantia provenita din partea producatorului
3.2. Pierderea certificatului de garantiei duce la pierderea garantiei.
3.3. Stergerea etichetei care contine (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei.
Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.
4. Termeni de confidentialitate
4.1. Accesarea site-ului www.xmasoft.ro implica acceptul utilizatorului pentru pastrarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de catre XMASOFT CONSULTING SRL
Aceste date sunt prelucrate in vederea intocmirii facturii fiscale pentru produsele comandate si sunt obligatorii.
Refuzul dumneavoastra atrage dupa sine anularea comenzii.
4.2. Site-ul www.xmasoft.ro beneficiaza de toate masurile de siguranta necesare protejarii datelor cu caracter personal.
4.3. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa semnata si datata la adresa de e-mail: office@xmasoft.ro
5. Pretul si disponibilitatea produselor
5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.
5.2. Pentru anumite produse XMASOFT CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans.
In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.
6. Livrarea produselor
6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.
6.2. Produsele livrate de XMASOFT CONSULTING SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)
7. Denuntarea unilaterala a contractului
7.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.
7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
7.3. Daca produsul prezinta un defect ce face obiectul garantiei, consumatorul nu are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta in termen de 10 zile lucratoare.
In acest caz vanzatorul trebuie sa aduca produsul la conformitate in 15 zile, conform legii 449/2003.
Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
8. Returnarea produselor
8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.
8.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Conditii de retur:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.
8.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.
8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.
Daca aveti probleme sau nu sunteti multumit de produsele achizitionate va rugam sa ne contacteti in cel mai scurt timp.