Telefon: 0728.855.055

Tel/Wapp + 40 728.855.055

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Telefon: 0728.855.055

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Categorie: PANOURI SOLARE NEPRESURIZATE

PANOURI SOLARE NEPRESURIZATE

Panouri solare cu tuburi vidate nepresurizate cu boiler afara.

Un panou solar nepresurizat este un tip de panou solar care utilizează un sistem de termosifon pentru a transfera apa caldă prin intermediul unui circuit de conducte.

Acest sistem nu necesită o pompă de circulație sau alte echipamente suplimentare, deoarece apa caldă se deplasează în mod natural în sus și în jos prin conductele din sistemul de termosifon.

Principiul de funcționare al unui panou solar nepresurizat constă în încălzirea apei dintr-un rezervor cu ajutorul energiei solare captate de colectorul solar montat pe acoperișul clădirii.

Apa caldă din rezervor este mai ușoară decât apa rece și astfel se deplasează în sus prin conductele sistemului de termosifon către colectorul solar pentru a fi încălzită din nou.

Apa caldă din colectorul solar este transferată prin intermediul unor conducte înapoi în rezervorul de stocare, în timp ce apa rece din partea de jos a rezervorului se deplasează în colectorul solar pentru a fi încălzită.

Panourile solare nepresurizate sunt relativ simple și economice, deoarece nu necesită multe echipamente suplimentare.

Ele sunt ideale pentru utilizarea în case și clădiri mici, unde necesitatea de apă caldă este mai mică.

Cu toate acestea, acestea nu sunt întotdeauna potrivite pentru locațiile cu condiții climatice extreme sau cu necesități ridicate de apă caldă.

În astfel de cazuri, este posibil să fie necesar un sistem mai complex și presurizat pentru a obține performanțe mai bune.

Afișez toate cele 12 rezultate

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop