Afișez toate cele 6 rezultate

Produse afișate 9 12 18 24

POMPE SUBMERSIBILE APE UZATE

Va oferim diverse modele de pompe submersibile cu sau fara tocator,  pentru bazine mari de apa murdara sau beciuri inundate.

Pentru transferul apei curate din puturi forate sau rezervoare, sau pentru alimentarea cu apa a locuintelor.

În multe cazuri, trebuie să aspirăm lichide din puțuri, săpături sau să tragem apă de la adâncime. Pompele submersibile sunt dispozitivele ideale pentru aceste tipuri de cerințe.

Pe site-ul nostru avem o gamă largă de pompe submersibile pentru ape curate și pompe electrice submersibile pentru ape uzate. Pentru lucrări grele, puteți găsi pompe submersibile din oțel inoxidabil cu puteri variabile.

Pompe cu tocator pentru toalete sub cota de canalizare

O locatie sub nivelul strazii sau absenta unui sistem de canalizare care sa aiva curgere gravitationala, nu este un impediment pentru aplicatiile de apa uzata. Aici apa uzata trebuie urcata la nivelul canalizarii cu o pompa cu tocator sau o pompa de WC.

Un alt exemplu este instalarea unei noi toalete intr-o cladire existenta. Asta poate fi o situatie dificila si costisitoare, mai ales daca este pozitionata sub cota de canalizare sau intr-o parde separata a cladirii.

Solutia ideala este o statie de pompare apa uzata la care sa ridice apa pe inaltimea necesara si sa o impinga apoi la canalizare.

Odata cu evacuarea apei de la toaleta se mai pot lega si:

  • masina de spalat
  • dusul
  • bucataria
  • sifonul de pardoseala

Nota de instalare: Se poate pompa numai apa uzata gri si trebuie folosit intodeauna rezervor colector.

Pentru orice intrebare despre pompele submersibile pentru ape murdare va rugamn sa ne contactati.