Termeni si conditii

Cum comand ?
Pentru efectuarea unei comenzi poti trimite comanda pe email pe adresa office@xmasoft.ro, prin fax la Fax: +40 031.816.55.34, telefonica la numarul: 0728855055┬ásau poti adauga produsele in cos. Dupa completarea listei de cumparaturi mergi pe pagina “COS” si completeaza campurile cerute. Vei fi anuntat prin email pentru confirmarea contului creat.
Garantia produselor.
Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau de un furnizor al Vanzatorului, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru a perioada speficicata in certificat de la data emiterii facturii de vanzare sau punerea in functiune in cazul centralelor termice ce detin certificat de la furnizor . Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.
Cat costa livrarea?
  • GRATIS pentru BUCURESTI si ILFOV pentru comenzi mai mari de 5000 RON
  • Cu plata curierului in afara Bucurestiului

Cum platesc?

XMASOFT va pune la dispozitie mai multe optiuni de efectuare a platii. Puteti plati:

  • prin transfer bancar (op) – avantajul acestui mod de plata e siguranta tranzactiei si a pretului afisat, plus scutirea de plata a rambursului catre curier. In momentul in care dvs. efectuati plata prin banca, tranzactia este “batuta in cuie”, nici o modificare de pret nemaifiind posibila.
  • la livrare – avantajele acestui mod de plata sunt evidente. Platiti in clipa in care produsul a ajuns in mana dvs., dar veti plati in plus costurile rambursului (aproximativ 10 lei + tva)
  • la sediul nostru cash

IMPORTANT: IN CAZUL PRODUSELOR CU VALORI DE PESTE 3000 RON, ESTE POSIBIL SA VA CEREM UN AVANS DE MAXIM 15% DIN VALOAREA PRODUSULUI. AVANSUL POATE FI PLATIT PRIN BANCA, LA SEDIUL NOSTRU SAU ON-LINE.